איחור אופנתי
21 ביוני 2012

חלומות האופנה שלי

כסף הוא דבר סופי, הרצון שלי בפריטים שווים הוא אינסופי, לכן תמיד ארצה עוד ועוד. בפינה הקטנה הזו אחלוק עמכן את הרצונות העמוקים שלי, לפעמים דברים שלא הייתי יכולה ללבוש, אך עדיין עשו לי פרפרים בבטן, ולפעמים כאלה שהייתי מוכנה למכור את נשמתי לשטן עבורם (אם היה אכפת לו).

הפעם שוטטתי באורבן ומצאתי כמה אוצרות שווים, כמובן שאני מצפה מכם לקנות לי אותם, ואם אינכם יכולים, לפחות אמרו תפילה קטנה עבורי לאלת האופנה והסטיילינג.

20120621-151243.jpg

אני לא יכולה לחשוב על דבר אחד שהייתי משנה בה, הצבעים, הגזרה, מושי מושלמת.

וכעת לחולצה מעולה, אותה אולי הייתי מתאימה למכנסיים אחרות, אבל לא אבקר את הסטייליסטית של אחד האתרים האהובים עליי.

20120621-151954.jpg

כמו שאולי הסקתן, יש לי משיכת יתר לבגדי נשים-גברים. חלקנו נשארו באייטיז (לפחות מבחינות מסויימות)

אוקיי, התיק הזה לא אדיר?!

20120621-152015.jpg

אדיר אני אומרת לכן!

והנה דוגמא למשהו שלא הייתי יכולה לנעול, למרות רצוני ועזות מצחי הרבה, פשוט כי יכולתי להתייצב על עקבים גם כך בעייתית, ולהוסיף את כל העניינים שם- בקיצור, מתאים לליידי גאגא שביניכן

20120621-152034.jpg

אבל הן עדיין יאמי.

את החולצה הבאה אני מוכנה לשים בכל יום, היא קלילה, יפה, מחמיאה- והכי חשוב, היא לא דורשת מכנסיים קצרים כדי להשלים את המראה. פשוט זורקים אותה על הגוף ומחייכים. אוך זה נעים.

20120621-152057.jpg

אני מקווה לא לשגע אתכן יותר מידי עם הפוסטים האלה, אחרי הכל אני נתקלת בכל כך הרבה דברים שבא לי לקנות! טוב, הגיע הזמן לתגובות, הערות הארות ומחמאות. תנו לי בראש!

תגובות (6)

  1. einatushka

    הכל יפה ומתאים לגופך הצנום והמתוק. ממליצה לך להקדיש פוסט גם לחברות שופעות ציצי ושאר איברים! מואה!

    1. BeautyBitch

      את הרי יודעת שהמוח שלי מסנן החוצה כל דבר שצריך ציצים בשביל ללבוש.. אבל בשבילך אני אנסה :)

  2. Sefi

    וואו, השמלה הראשונה ממש יפה. הייתי פה באורבן כמה פעמים ולא נפלתי מכלום
    :(
    השמלה האחרונה גאונית.

    1. BeautyBitch

      אני מחבבת אותם, אבל הם לא מפילים אותי בדר״כ.. ואני מסכימה איתך, השמלה האחרונה פשוט תענוג.

  3. iefrat

    השמלה נחמדת והחולצה תהיה מושלמת עם מכנס שחוא בלבד לדעתי

  4. Yaron Peled

    all i can say it is wow it is so cool !!